iPhone baksida

Detta var vad jag fick hem i mitt paket häromdagen, en ny baksida till telefonen. Kommer bli nice. Kan dock inte byta förrän jag har fått hem en skruvmejsel som är hyfsat svår att få tag på, men på måndag ska jag nog kunna byta.


Internetbeställning

Har beställt hem delar till telefonen. Har jag riktig tur kommer de hem innan helgen!


Malmö stad

Hatar att ha pengar när man ska shoppa, då hittar man inget. Hatar att inte ha pengar, då vill man ha allt i hela världen. Lite som med allt annat. Trots denna insikt tröstköpte jag ett skal till luren, lite smink och massa mat. Bättre lycka nästa gång!


Älskade vän

Myser med min fina Molle! Jag tror han gillar mig!


Julafton för en timme sen

Jaha, då var julafton över. Stäkten var här. Vi åt julmat, gröt och en massa godis. Har gått upp minst 10 kilo idag. Vill inte veta av ordet mat eller godis imorgon, tror jag kommer spy.

Så var det ju det där med julklapparna med... Jag är supernöjd med min nya telefon! Innebär att jag kan vara mer närvarande på bloggen, dessvärre fler mobilbilder. Men det får vi leva med! Hej hopp! Luren var ju fin och så, men det bästa denna julen var ändå min fina familj. Uppskatta det ni har och sköt om er! Och visst önskar jag alla en riktigt god jul! 😊


Ljusare igen

Kikade in i min garderob och fick syn på mina skjort. En längtan till sommaren. Tur är väl att det börjar bli ljusare och ljusare ute nu.

Igår umgicks jag i alla fall en sista gång med mitt gang innan hälften av dem åker iväg över lovet.

Skitig spegel. Ingen fotograf. Ingen modell. Ja, då blir det såhär.

Avslutning

Nu är jag fri. I några veckor i alla fall! C4as avslutning var riktigt bra! Slår alla kyrkavslutningar jag varit på tidigare.


Givetvis uppträdde Amanda Fondell. Skryyyyt!


Hos Oliver

Alla julklappar är inhandlade idag, nu kan det gärna få bli jul!



Chillar hos Oliver tillsammans med lillebror såhär dagen innan skolavslutningen.

Köpenhamn dag 2

Precis uppstigna, påväg ner för att käka frukost
Bästa jag ätit på länge
Därefter gick vi till planetariumet och kollade på film
Dagen avslutades på stan, innan vi hämtade våra väskor & åkte hem

Tack för denna weekend!

Köpenhamn dag 1

På tåget, duktigt sletna
Framme på hotellet, toan blev ockuperad
Julstämning på torgen
Lunchdags
Incheckning & bad
Julmarknad
Karusellåk
Fina pojkar
Hmmm...
Mamma och pappa ♥ Middag på en båt

Imorgon kommer "Köpenhamn dag 2" upp!

Planetarium

Uppstigen och nyvaken. Hotellfrukosten var underbar! Nu ska vi snart checka ut från hotellet, sedan blir det enorm bio. Kommer hem ikväll och då blir det förhopppningsvis lite bilder!


Photoshoot


København

Har precis checkat in på hotellet här i Köpenhamn. Chillar nu i lobbyn med lillebror. Innan vi fick rummen lämnade vi väskorna på hotellet och tog en runda på stan. Snart ska jag tappa upp ett bad. Efter det ska vi till Tivolit på julmarknad. 

Glömde sladden till kameran hemma, så bilder får jag visa senare! Ha det bäst!
 


Önskelista

Detta kommer absolut att finnas med på min önskelista, men detta är bara en liten del - för listan är lång.
1. en kortficka med Alfons Åberg som motiv, Bokia
2. blus från Monki
3. hårring från NEXTOBSESSION
4. nagellack
5. svarta jeans, Sandelins
6. varmfodrat från Dinsko
8. kuvertväska, Nelly

Hejdå Molle!

Nu ska jag snart bege mig mot Olivers place. Han ska passa Molle under helgen medan vi är borta. För att underlätta den tidiga morgonen imorgon så lämnar vi honom redan ikväll. Som vanligt kommer jag förmodligen att sakna honom. Ska ge honom en bamsekram innan han lämnas iväg!


Mammas garderob

Äntligen kan jag pusta ut. Sista provet för denna terminen är avklarat, nu helg, två dagar kvar i skolan, sen går jag på lov!

Imorgon tidigt beger jag mig iväg till Köpenhamn. Troligtvis knåpar jag ihop några tidsinställda inlägg så att här händer någonting på bloggen.
Stoppade huvudet genom ett av mammas plagg idag; en vit stickad tröja, och drog på mig ett par jeans, bekvämt!

Håltimme, jag drar hem

Nu ligger jag nerbäddad hemma i soffan. Kände inte riktigt att det var min dag idag, så jag gav upp. Satt i skolan och väntade på en lektion jag inte hade behövt komma till, därefter 3 timmars håltimme och sen 2 onödiga lektioner. Nej, hemma bäst!

På onsdag tar jag jullov! Innan jag ens tänker på hur gött det kommer bli, längtar jag till Köpenhamn. Ska dit i helgen med familjen. Massa slapp och mys på tivolit och runt julmarknaden!


Hos Emma

Är för tillfället hos Emma, men ska nog snart dra mig hemåt. Pappa hämtar mig påväg hem från jobbet om ca en halvtimme. Skolan var riktigt slapp idag, vi har bara skapat. Bokomslag på svenskan och rollspel på psykologin.


Lucia

Startade dagen med att se Luciatåg. Måste säga att alla var superduktiga!

Träning och värmespray

Efter skolan var det tänkt att jag och två vänner skulle iväg och gymma. Så blev det också, men inte lika seriöst som vi hade tänkt oss. Måste säga att det är kaos på centralen i Kristianstad nu när alla tider är ändrade.
Hade i alla fall lite tid åt att springa inom H&M innan tåget gick. Inhandlede värmespray, nu ska här plattas och lockas!
Got2b från Schwarzkopf

Gårdagen

Nu tänkte jag sammanfatta min lördagsförmiddag då jag och mamma drog in till stan.

Lucia på lilla torg, sen bjöd mamma mig på Subway. Hehe, gott!
Det jag fick med mig hem var en plattång från Björn Axén Tools. Provade den senare på kvällen innan jag och tjejerna skulle ut och den var riktigt bra!

Man kan ju konstatera att jag, efter att Molle fått tag på min gamla plattång, behövde en ny...

Ha det gött!

 


Stress

Nu är jag jättestressad, men hade tänkt hinna få upp ett inlägg. Nu i sista minuten är kvällens planer planerade. Ska strax bli skjutsad till bussen för att åka in till Evelina i staden, där ska vi chilla, göra oss i ordning sedan ska vi iväg på fest.

Herregud vad folk det var i stan tidigare när jag och mamma var där. Vi svängde inom Mediamarkt och där köpte jag en ny plattång. Min gamla har min hund betit sönder. Visar bilder sen, hinner inte nu.

Bild på vad jag har på mig idag. Jag visar fler bilder sen, för nu ska jag dra!

Dagens planer

Blev en långpromenad med Molle nu på morgonkvisten. Har precis ätit frukost, ska snart hoppa in i duschen sen ska jag och mamma in till stan. Blir antagligen julklappsshopping då.

Hade lite planer inför ikväll, men det har fuckat upp sig en aning. Får se hur der blir med det... Får berätta senare för nu ska jag duscha varmt.


Jag vill ha sommar och umgås med dessa fina.


EnkelV

Hemkommen från skolan. Speciellt att vara där en fredag. Det var mycket folk i aulan ikväll! Jag fick trevligt sällskap som var väldigt gött efter en lång dag i skolan. Johanna Velin, min fina nästkusin, hon är bra hon! Vi saknar Österrike, snart får det bli en resa dit igen! Det har vi bestämt.

Nu innan jag ska gå och lägga mig gosar jag lite med Molle. Undantag idag då jag tvingar upp han i sängen. Han är för söt. God natt!


Vem kan motstå det här charmtrollet liksom?


Idolfinal

Nu sitter jag i aulan och idol rullar på den stora duken. Jag önskar Amanda och Robin lycka till!


Fredag

Min fredag hittills har varit okej, inte riktigt som jag hade hoppats på. Skapa inga förväntningar hos någon som du ändå kommer krossa. Dock ska vi inte ta det här. Denna dag kommer bli bättre!

Ikväll kommer Johanna och hämtar mig i sin fräcka bil sen ska vi och en till tjej till skolan för att kolla på idolfinalen. Ja, C4 är jättestolt över sina elever. De kommer att visa idolfinalen i aulan och i pauserna kommer några från musikklasserna att spela och sjunga. Mys!

Pappa gör mig glad när han skickar den här bilden och säger att det är hans nya friss. Ehe, det hoppas jag inte...


Bilder från Anna-Lena

Blev ingen träning av två pers ikväll. Tror många stannade hemma på grund av kylan. Synd! Fick dra mig ner i källaren istället & lyfta några tyngder.

I mejlen hittade jag några gamla bilder från ett fotbollsmöte som min vän Anna-Lena har tagit. Delar med mig av en, de andra var flum. Det vill säga mer flum än denna.



Morgonchill

Sitter även idag på pappas jobb eftersom jag börjar senare. Och sitter även idag och kollar på julkalendern. Det är synd att jag inte hinner titta på den på morgonen, den är riktigt bra!

Skulle kolla på Elsas värld också, men insåg att jag redan sett alla avsnitt. Ikväll kommer ett nytt, men är inte säker på att jag kan se det då eftersom jag har fotbollsträning ikväll.


Här blir det inga nya bilder inte.


Strömavbrott

Såklart gick strömmen precis när jag kom hem idag. Eftersom det inte gick att göra nånting åkte vi inte till stan och kollade på bio.

Nu är jag precis hemkommen. Lite efter, men vi kollade faktiskt på Breaking Dawn. Den var bra!

Idag kan vi le lite sådär disktret. Helgen är planerad
och jag är lite lagom glad.

Problem

Jag har ett litet problem med designen på bloggen. När man ska kommentera syns inte rubrikerna, vilket betyder att man inte kan se vad man ska fylla i, i vilket fält. Jag jobbar på det. Är ni osäkta kan ni markera med musen precis ovanför fälten så kommer texten att visa negativ. Jag hoppas snart kunna fixa detta.


Emma är här

Emma följde med mig hem efter skolan. Snart kommer hennes mamma och hämta oss så ska jag med på pysselkväll. Blir nog mysigt!


På pappas jobb

Sitter på pappas jobb eftersom jag börjar sent idag. Har kollat på julkalendern och kollat igenom några av bilderna på pappas datorn. Här får ni se vad jag hittade...



When love doesn´t hurt

Trött på skolan, behöver mitt jullov snart. Räknat ut att jag tvingas stå ut i två och en halv vecka till.

Har en novell att skriva idag, känns ju bra. Ehe. Lika bra att börja, adiós!


Tjuvarnas jul

Tittar igenom avsnitten av julkalendern som jag har missat. Åh, så bra den är!




RSS 2.0